Bereikbaarheid

BEREIKBAARBEID EN PARKEREN


Travel Congress vindt plaats in Jaarbeurs, Utrecht. Tijdens Travel Congress zijn parkeerterreinen P1 en P3 niet toegankelijk. Dat betekent dat het aantal parkeerplaatsen beperkt is. Daarom adviseren we je om met het openbaar vervoer te reizen of te parkeren bij een P+R. Meer informatie lees je hier

.

Met het OV

Kom je met de trein? Jaarbeurs ligt op minder dan 5 minuten loopafstand van Utrecht Centraal Station (kies uitgang Jaarbeurs). De ideale manier om Travel Congress te bezoeken.

Park and ride

Kom je liever met de auto? Kies dan voor een P+R met een bus- of tramverbinding. Volg vanaf de snelweg de borden P+R en parkeer je auto voor maar €6,- bij een van de vier P+R parkeerplaatsen in Utrecht.

Met een combiticket reis je samen met maximaal 5 collega’s vanaf de parkeerplaats naar de Jaarbeurs. Zo reis je voordelig samen! Een combiticket is verkrijgbaar bij de betaalautomaat van de parkeerplaats.

Met de auto

Wil je met de auto tot de voordeur van het complex rijden? Dat is mogelijk, maar het aantal parkeerplaatsen is beperkt. Je kunt tijdens Travel Congress alleen parkeren op P2 of P4. Hier betaal je voor een dagkaart €22,50 of €4,25 per uur. RESERVEER VOORAFGAAND AAN JE BEZOEK EEN PARKEERPLAATS EN BESPAAR €2,50 Voorkom wachtrijen en reserveer online alvast een parkeerplaats. Vul je kenteken in en rijd contactloos in en uit.

Registreren