Expertgroep

Organisatie

Het Travel Congress wordt georganiseerd door Jaarbeurs en is een gezamenlijk initiatief van de Vakantiebeurs en ANVR Travel Tomorrow. Het thema en programma is zorgvuldig samengesteld in samenwerking en samenspraak met onze Expertgroep

Debora de Roos

Directeur Marketing, Corendon


Bastiaan Govers

Head of Sales, Marketing & E-commerce - Sawadee Reizen


“Het Travel Congress is dé plek voor OTA’s, Touroperators, ZRA’s en andere reisprofessionals om zich klaar te stomen van de snel veranderende reiswereld van morgen”

Frank Oostdam

Chairman / Director ANVR


Isabel Mosk

Destination Marketing Strategist | Public Speaker | Tourism & Destination Marketing - Sherpa’s Stories


“Het Travel Congress is hét reiscongres van NL waar alle partijen uit de reisindustrie samen komen om te praten over het heden en dé toekomst van reizen”

Eppo Steenhuisen

eigenaar Askja / VNC – partner Local Hero Travel


"Het delen van kennis is belangrijker dan ooit. Waar gaan we heen? Het is niet alleen in letterlijke zin een vraag voor de reisbranche. Grote uitdagingen dienen zich aan. Het reizen moet schoner, socialer, mooier. Want we willen allemaal dat de reiswereld de mooiste branche op aarde blijft. Het Travel Congres is er om over na te denken, om onze gedachtes in beweging te zetten. Ik hou ervan."

Karen van der Horst

Manager Northern Europe, Tourism Ireland


"Met prikkelende sessies, verrassende sprekers en toonaangevende experts uit het vakgebied én daarbuiten, is het travel congress een event dat stemt tot nadenken, discussies uitlokt en je bijpraat over de trends en ontwikkelingen in het toerisme. Een zeer waardevol evenement voor iedereen die werkzaam is in het toeristische vak."

Judith Eyck

Co founder vakanties.nl - Vakantie.nl


"Het Travel Congress brengt ieder jaar goede discussie op gang en speelt in op actuele onderwerpen. Met de Expertgroep kan ik een bijdrage leveren aan discussies en actualiteit. In mijn optiek is het belangrijk om actief deel te nemen aan de ontwikkeling van de kennis in de reisbranche. Vooral voor talent en inspiratie!"

Lobke Elbers

Industry Specialist digitalization and technology in travel, tourism & hospitality - BUAS


‘’Travel Congress is the one stop update and travel conference at the start of the year to discuss the influence of society, technology and behavior on the future of travel. The changing traveler is where it all starts’’

Maureen van Houten

Programma / Project Manager, Jaarbeurs - Jaarbeurs


“Toegevoegde waarde voor nu en in de toekomst, dat is mijn doel wat de content voor het Travel Congress betreft. Laat u inspireren, verwonderen, leer en neem de handvatten mee die u de volgende dag zelf kunt toepassen binnen uw eigen werkveld”

Petra Kok

Head of External Communications & Spokesperson - TUI


“Het delen van kennis en elkaar inspireren is belangrijk, zeker in een branche die zo zwaar getroffen is in de corona-pandemie als de reisbranche. Graag deel ik mijn expertise op het gebied van communicatie en leer ik tegelijkertijd van andere experts uit de branche. Deelnemen aan het Travel Congress als bezoeker of expert is waardevol“

Saskia Griep

Managing Director, Better Places en Avontuur dichtbij


"De reiswereld staat voor enorme uitdagingen. Gaan we straks verder op de oude voet of grijpen we deze crisis aan om reizen op een andere manier vorm te geven? Een manier waarop we er allemaal beter van worden, bewoner, bezoeker, omgeving en ondernemer. Dit vraagt veel creativiteit en innovatie. Het Travel Congress is de ideale gelegenheid om hierover met elkaar van gedachten te wisselen"

Thecla Amoureus

Sales en Project manager Vakantiebeurs - Jaarbeurs


"Het laatste anderhalve jaar heeft de reisbranche meer dan eens doen beseffen dat we van elkaar moeten leren hoe we de branche anders, beter en duurzamer kunnen inrichten. Op het Travel Congress vind je de deskundigheid, innovatieve ideeën en sparring partners om voorbereid te zijn op de toekomst en mag om die reden niet op je agenda ontbreken"

Wieke Vrielink

Head of Marketing & Customer Experience - Schiphol


“Reizen en ontdekken maakt een mens gelukkig, daar is geen speld tussen te krijgen, ook geen corona virus. De manier waarop is voor iedereen verschillend en zal in de toekomst zeker wel veranderen. Met name gedreven door de awareness van de consument op het gebied van duurzaamheid en natuurlijk technologie waardoor we de consument steeds meer gemak, comfort en inspiratie kunnen bieden”

Emilie Hagendoorn

Responsible Tourism & Market Access | Owner Green Heart Tourism - Greenhart Tourism


Rens de Jong

Dagvoorzitter Travel Congress


“De reiswereld is —meer dan ooit— in beweging. De winnaars van morgen, denken nu al na over hun businessmodel in de toekomst. Daarom vind ik het leuk om weer bij het TravelCongress betrokken te zijn”

Partners van Travel Congress

Registreren