Leo Bormans, Onderzoeker, schrijver en spreker

Leo Bormans is auteur  van internationale bestsellers als ‘The World Book of Happiness’ en ‘The World Book of Hope’. Daarin verzamelt hij het wetenschappelijk onderzoek op deze domeinen. Hij reist de wereld over om zijn inspirerende inzichten te delen. In zijn nieuwste boek ‘Hooptimisme’ reikt hij 100 sleutels aan voor een hoopvol leven.

Time: 09:45 – 10:30h

Hooptimisme: de reis van je leven (ENG) – Leo Bormans

Hoop’ is zonder twijfel het woord van het jaar. We hopen allemaal op zoveel. Maar wat betekent dat begrip precies? En hoe passen we dat concreet toe in ons leven en werk, zonder naïef te zijn? Leo Bormans reikt je vanuit het wetenschappelijk onderzoek concrete sleutels aan waarmee we ook en vooral in moeilijke omstandigheden aan de slag kunnen. Hoop is optimisme met opgestroopte mouwen. Het is de reis van ons leven.

Leo Bormans, Onderzoeker, schrijver en spreker.     
Leo Bormans is auteur   van internationale bestsellers als ‘The World Book of Happiness’ en ‘The World Book of Hope’. Daarin verzamelt hij het wetenschappelijk onderzoek op deze domeinen. Hij reist de wereld over om zijn inspirerende inzichten te delen. In zijn nieuwste boek ‘Hooptimisme’ reikt hij 100 sleutels aan voor een hoopvol leven.

Registreren