Organisatie

Het Travel Congress is het onafhankelijke kennisevenement voor de professionele reisbranche, waarbij kennis delen en vergaren, inspireren en netwerken centraal staan.

Het Travel Congress wordt georganiseerd door Jaarbeurs en is een gezamenlijk initiatief van de Vakantiebeurs en ANVR. Het thema en het programma zijn zorgvuldig samengesteld in samenwerking en samenspraak met onze expertgroep.

MAAK KENNIS MET ONZE EXPERTGROEP

Isabel Mosk

Strateeg in de wereld van toerisme & destinatiemarketing, Sherpa’s Stories

“Het Travel Congress is hét reiscongres van Nederland waar alle partijen uit de reisindustrie samen komen om te praten over het heden en dé toekomst van reizen.”

Emilie Hagedoorn

Responsible Tourism & Market Access | Owner Green Heart Tourism

Na het behalen van haar MSc in Responsible Tourism Management aan het International Centre for Responsible Tourism (ICRT), besloot Emilie Hagedoorn Green Heart Tourism op te zetten. Met meerdere jaren werkervaring bij Fair Trade Tourism heeft Emilie uitgebreide kennis over duurzaam toerisme en duurzaamheidscertificering in zuidelijk Afrika. Via overheidsprogramma CBI en IPD ondersteunt ze kleine toeristische ondernemers in ontwikkelingslanden met market access in Europa en ook doet ze diverse werkzaamheden op het gebied van tour operator en hotel certificering waaronder audits voor Travelife for Tour Operators en Green Globe.

Lobke Elbers

Industry Specialist digitalization and technology in travel, tourism & hospitality, BUAS

‘’Travel Congress is the one stop update and travel conference at the start of the year to discuss the influence of society, technology and behavior on the future of travel. The changing traveler is where it all starts.’’

Maaike van der Windt

Directeur / Head of Aviation Marketing, Cargo and Customer Experience, Schiphol

“Het Travel Congress is voor mij interessant om samen met branchegenoten na te denken hoe we in de toekomst reizigers een zo duurzaam en optimaal mogelijk reisexperience kunnen aanbieden.”

Heike Luiten

Directeur, NS International

Arjan Kers

Managing Director, TUI

Judith Eyck

Co-founder, Vakanties.nl

Maureen van Houten

Contentmanager, Jaarbeurs

“Toegevoegde waarde voor nu en in de toekomst, dat is mijn doel wat de content voor het Travel Congress betreft. Laat je inspireren, verwonderen, leer en neem de handvatten mee die je de volgende dag zelf kunt toepassen binnen je eigen werkveld.”

Bastiaan Govers

Head of Sales, Marketing & E-commerce, Sawadee Reizen

“Het Travel Congress is dé plek voor OTA’s, touroperators, ZRA’s en andere reisprofessionals om zich klaar te stomen van de snel veranderende reiswereld van morgen.”

Kees van der Most

Directeur Trends & Tourism

“Het Travel Congress gaat in op de thema’s die de toekomst van reizen bepalen. Onmisbaar voor iedereen die actief is in de reisbranche!

Saskia Griep

Managing director, Better Places

“De reiswereld staat voor enorme uitdagingen. Gaan we straks verder op de oude voet of grijpen we deze crisis aan om reizen op een andere manier vorm te geven? Een manier waarop we er allemaal beter van worden, bewoner, bezoeker, omgeving en ondernemer. Dit vraagt veel creativiteit en innovatie. Het Travel Congress is de ideale gelegenheid om hierover met elkaar van gedachten te wisselen.”

Audrey Wilschut

Projectmanager Jaarbeurs

“Op dit moment leven we in een nieuwe werkelijkheid. Laten we elkaar inspireren en elkaar motiveren om de toekomst met vertrouwen in te gaan. Dan gaan we samen op het Travel Congress op zoek naar de toekomst van reizen. ”

Ziffra Bost

Event Manager Jaarbeurs