Organisatie

Het Travel Congress wordt georganiseerd door Jaarbeurs en is een gezamenlijk initiatief van de Vakantiebeurs en ANVR Travel Tomorrow. Het thema en programma is zorgvuldig samengesteld in samenwerking en samenspraak met onze Expertgroep.

MAAK KENNIS MET ONZE EXPERTGROEP

Annemarie Ariesen

Allround manager NS international

“Dit is het congres waar je bij wilt zijn als reisprofessional. De plek waar je oude bekenden ontmoet en nieuwe vrienden maakt. Het event waar je inspiratie opdoet en meedenkt over de ontwikkelingen en kansen in onze mooie branche”

Bastiaan Govers

Head of Sales, Marketing & E-commerce | Sawadee Reizen

“Het Travel Congress is dé plek voor OTA’s, Touroperators, ZRA’s en andere reisprofessionals om zich klaar te stomen van de snel veranderende reiswereld van morgen”

Frank Oostdam

Chairman / Director ANVR

Emilie Hagedoorn

Responsible Tourism & Market Access | Owner Green Heart Tourism

“Tijdens het Travel Congres komt alles wat met nationaal en internationaal toerisme te maken heeft samen: de onderwerpen, de ondernemers, de onderwijsinstellingen, de bestuurders en nog veel meer. Voor mij het perfecte moment om toerisme in de breedste zin van het woord te beleven en te begrijpen. De inzichten en netwerkmogelijkheden zijn geweldig en de organisatie is altijd top. Ik heb er weer zin in!”

Isabel Mosk

Destination Marketing Strategist | Public Speaker | Tourism & Destination Marketing | Sherpa’s Stories

“Het Travel Congress is hét reiscongres van Nederland waar alle partijen uit de reisindustrie samen komen om te praten over het heden en dé toekomst van reizen.”

Judith Eyck

Managing Director at Zoover & Vakanties.nl | Co-founder Vakanties.nl

“Het Travel Congress brengt ieder jaar goede discussie op gang en speelt in op actuele onderwerpen. Met de Expertgroep kan ik een bijdrage leveren aan discussies en actualiteit. In mijn optiek is het belangrijk om actief deel te nemen aan de ontwikkeling van de kennis in de reisbranche. Vooral voor talent en inspiratie!”

Lobke Elbers

Industry Specialist digitalization and technology in travel, tourism & hospitality, BUAS

‘’Travel Congress is the one stop update and travel conference at the start of the year to discuss the influence of society, technology and behavior on the future of travel. The changing traveler is where it all starts.’’

Maureen van Houten

Contentmanager, Jaarbeurs

“Toegevoegde waarde voor nu en in de toekomst, dat is mijn doel wat de content voor het Travel Congress betreft. Laat je inspireren, verwonderen, leer en neem de handvatten mee die je de volgende dag zelf kunt toepassen binnen je eigen werkveld.”

Petra Kok

Head of External Communications & Spokesperson, TUI

“Het delen van kennis en elkaar inspireren is belangrijk, zeker in een branche die zo zwaar getroffen is in de corona-pandemie als de reisbranche. Graag deel ik mijn expertise op het gebied van communicatie en leer ik tegelijkertijd van andere experts uit de branche. Deelnemen aan het Travel Congress als bezoeker of expert is waardevol“

Saskia Griep

Managing director, Better Places

“De reiswereld staat voor enorme uitdagingen. Gaan we straks verder op de oude voet of grijpen we deze crisis aan om reizen op een andere manier vorm te geven? Een manier waarop we er allemaal beter van worden, bewoner, bezoeker, omgeving en ondernemer. Dit vraagt veel creativiteit en innovatie. Het Travel Congress is de ideale gelegenheid om hierover met elkaar van gedachten te wisselen.”

Thecla Amoureus

Sales en Project manager Vakantiebeurs

Wieke Vrielink

Head of Marketing & Customer Experience | Schiphol

“Reizen en ontdekken maakt een mens gelukkig, daar is geen speld tussen te krijgen, ook geen corona virus. De manier waarop is voor iedereen verschillend en zal in de toekomst zeker wel veranderen. Met name gedreven door de awareness van de consument op het gebied van duurzaamheid en natuurlijk technologie waardoor we de consument steeds meer gemak, comfort en inspiratie kunnen bieden”