Partners

PARTNER WORDEN?


De wereld en daarmee de reisbranche is continu in verandering. De laatste jaren meer dan ooit. We leven in een disruptieve en onzekere tijd waarin we flexibiliteit en veerkracht moeten blijven tonen om er weer bovenop te komen, grip te behouden en tegelijkertijd betekenisvoller te zijn. Er is een hoopvolle toekomst als we spelen met de eindeloze mogelijkheden van technologie, nieuwe media en de metaverse. Dit kan leiden tot verrassende inzichten in marketing, creative business en concept ontwikkeling. Welke nieuwe verdienmodellen hebben we nodig en hoe spelen we in op het huidige consumentengedrag waar klanttevredenheid, personalisatie, gemak en comfort bovenaan staan en we daarnaast te maken hebben met privacy? Blijven innoveren met een grote dosis aan creativiteit en ondernemerschap is een must. Zal de technologie ons anders inhalen? Meer informatie lees je hier.

Kan jouw product of dienst de reisbranche verder helpen met één van de bovenstaande vraagstukken? Het Travel Congress biedt je de mogelijkheid om met de juiste gesprekspartners in gesprek te raken over deze onderwerpen. Het is dé manier om jouw visie op de innovatieve diensten en producten van jouw organisatie te delen met de juiste mensen binnen de reisbranche.

Waarom kies je voor het Travel Congress?

Kennis delen, kennis vergaren, inspiratie en netwerken zullen tijdens deze dag centraal staan. We streven naar een mooi gezelschap vanuit verschillende hoeken uit de reisbranche. De primaire doelgroep op het Travel Congress zal de professionele reisbranche op management- en directieniveau zijn vanuit reisorganisaties, OTA’s, airlines, hotellerie, etc.

Partner worden?

Wil je partner worden van het Travel Congress als Gold of Silver sponsor, met o.a. een promo point in de centrale lobby? Laat hieronder je contactgegevens achter, dan neemt één van onze accountsmanagers zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard ben je ook van harte welkom op kantoor voor een kop koffie!

    Of neem direct contact op:

    Kelvin Bor
    kelvin.bor@jaarbeurs.nl
    +31 6 5357 0248
    Registreren