Partner worden?

Tijdens het Travel Congress 2021 staan de belangrijkste lessons learned naar aanleiding van de COVID-19-crisis centraal. Op donderdag 14 januari vindt er een interactief, online programma plaats met inspiratieve keynotes en talkshows, waarbij sprekers van binnen en buiten de reisbranche hun aanpak en innovatieve concepten delen op het gebied van marketing & communicatie, strategie, human capital en duurzaamheid.  Meer informatie over het thema lees je hier.

Kan jouw product of dienst de reisbranche verder helpen met één van de bovenstaande vraagstukken? Het Travel Congress biedt je de mogelijkheid om met de juiste gesprekspartners in gesprek te raken over deze onderwerpen. Het is dé manier om jouw visie op de innovatieve diensten en producten van jouw organisatie te delen met de juiste mensen binnen de reisbranche. 

Waarom kies je voor het Travel Congress?

Kennis delen, kennis vergaren, inspiratie en netwerken zullen tijdens deze dag centraal staan. Met meer dan 300 professionals streven we naar een mooi gezelschap vanuit verschillende hoeken uit de reisbranche. De primaire doelgroep op het Travel Congress zal de professionele reisbranche op management- en directieniveau zijn vanuit reisorganisaties, OTA’s, airlines, hotellerie, etc.

Partner worden?

Wil je partner worden van het Travel Congress als Gold of Silver sponsor, met o.a. een promo point in de centrale lobby? Laat hieronder je contactgegevens achter, dan neemt onze accountmanager Arjen van der Linden zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard ben je ook van harte welkom op kantoor voor een kop koffie!

 

 

Arjen van der Linden

arjen.van.der.linden@jaarbeurs.nl
+31(0)6 124 216 12