Partners

PARTNER WORDEN?


Let’s rebuild | Hoe “herbouwen” we het landschap van de reissector en winnen we het vertrouwen van de consument terug? We zijn er klaar voor om weer te mogen starten, maar hoe kunnen we het vertrouwen voor de consument terugwinnen en welke strategieën zetten wij daarvoor in? Hoe gaan zowel reisorganisaties als bestemmingen ermee om als we ineens van 0 naar 100 moeten? Vallen we direct terug in de oude gewoontes en is massatoerisme snel weer een feit, of is dit het moment om het verschil te maken en hebben wij van deze uitdagende periode juist geleerd dat het anders moet. Wat is de waarde van toerisme en wat levert het de bewoners de bezoekers en bedrijven op? Meer informatie over het thema lees je hier.

Kan jouw product of dienst de reisbranche verder helpen met één van de bovenstaande vraagstukken? Het Travel Congress biedt je de mogelijkheid om met de juiste gesprekspartners in gesprek te raken over deze onderwerpen. Het is dé manier om jouw visie op de innovatieve diensten en producten van jouw organisatie te delen met de juiste mensen binnen de reisbranche.

Waarom kies je voor het Travel Congress?

Kennis delen, kennis vergaren, inspiratie en netwerken zullen tijdens deze dag centraal staan. Met meer dan 300 professionals streven we naar een mooi gezelschap vanuit verschillende hoeken uit de reisbranche. De primaire doelgroep op het Travel Congress zal de professionele reisbranche op management- en directieniveau zijn vanuit reisorganisaties, OTA’s, airlines, hotellerie, etc.

Partner worden?

Wil je partner worden van het Travel Congress als Gold of Silver sponsor, met o.a. een promo point in de centrale lobby? Laat hieronder je contactgegevens achter, dan neemt onze accountmanager Dave Kroet zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard ben je ook van harte welkom op kantoor voor een kop koffie!