Rens de Jong, Dagvoorzitter Travel Congress

I

Van een online talkshow tot een theater vol mensen, Rens de Jong tilt jouw evenement naar een hoger niveau. Hij denkt mee, heeft veel energie, en verstand van zaken. Eén ding is zeker: Rens weet bij jouw publiek de juiste snaar te raken.

Sinds 2000 presenteert Rens bij BNR Nieuwsradio zeer verschillende programma’s en was hij veelvuldig bij RTLZ te zien. Daarnaast is Rens ondernemer, en richtte hij in 2014 het bedrijf BuzzMaster op, die hij 5 jaar later weer verkocht.

Verder is hij veelgevraagd dagvoorzitter. Soms op zeer grote evenementen, soms juist in hele intieme settings, of tegenwoordig veel als host tijdens online talkshows. Rens spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Zijn klanten vinden hem vaak humoristisch, energiek en zeer goed ingelezen. Zeer trots is hij op de behaalde titel “dagvoorzitter van het jaar”.

Tijd: 12:30 – 13:15 uur

Hoe herbouwen we samen de reis­in­du­strie – Frank Oostdam, Jeroen Klijs, Coen de Ruiter, Corine Jansen, Rens de Jong

Hoe gaan we nou daadwerkelijk het reislandschap rebuilden? Wat is daar voor nodig, met welke uitdagingen hebben we te maken, hoe zorgen we dat wat we hebben geleerd in deze tijd ook zo blijven doen of vallen we direct terug in oude gewoontes? Commitment van alle organisaties in het toeristisch speelveld is een essentiële factor in het samenwerken, luisteren naar elkaar voor de heropbouw van het toerisme.

Onder begeleiding van Rens de Jong gaan we in gesprek met de volgende tafelgasten:

  • Frank Oostdam, Chairman / Director, ANVR
  • Jeroen Klijs, Professor Social Impacts of Tourism bij Breda University of Applied Sciences
  • Coen de Ruiter, Algemeen directeur, Greenchoice
  • Corine Jansen, Chief Listening Officer, JoConnect
Registreren