Ron Simpson, creatief ondernemer, The Avocado Show – Skybox – 24k

Ron Simpson is een award-winning serieondernemer met een feilloos oog voor marketing, branding en strategie. Als de onbetwiste spits van creativiteit veranderd hij business concepten in verhalen die zichzelf doorvertellen en met regelmaat voorpagina’s veroveren. De afgelopen 15 jaar verkende hij verschillende beroepen, richtte hij succesvolle bedrijven op en werkte hij samen met industry heavyweights als Red Bull, Nike, Bacardi, ID&T, Sony en Moët & Chandon. Zijn restaurant The Avocado Show groeide binnen jaar uit tot een internationale franchise en lifestyle brand. Hij is veelgevraagde spreker en host, en deelt zijn kennis met iedereen van jonge studenten tot billionaire CEO’s.

Time: 14:15 – 14:45h

How to make a strong marketing comeback (ENG) – Ron Simpson

Hoe maak je een marketing comeback na Covid? Dat is precies waar deze pitch over zal gaan. De insights, de strategie, de tips en de tricks met vooral veel tools en gedachtengangen zodat je het zelf kunt doen. Waar liggen de valkuilen, waar liggen de kansen en hoe trek je de aandacht als iedereen schreeuwt? Alle antwoorden op deze vragen en meer leer je tijdens deze sessie.

Ron Simpson, creatief ondernemer, The Avocado Show – Skybox – 24K
Ron Simpson is een award-winning serieondernemer met een feilloos oog voor marketing, branding en strategie. Als de onbetwiste spits van creativiteit veranderd hij business concepten in verhalen die zichzelf doorvertellen en met regelmaat voorpagina’s veroveren.

De afgelopen 15 jaar verkende hij verschillende beroepen, richtte hij succesvolle bedrijven op en werkte hij samen met industry heavyweights als Red Bull, Nike, Bacardi, ID&T, Sony en Moët & Chandon. Zijn restaurant The Avocado Show groeide binnen jaar uit tot een internationale franchise en lifestyle brand. Hij is veelgevraagde spreker en host, en deelt zijn kennis met iedereen van jonge studenten tot billionaire CEO’s.

Registreren