Praktische informatie

SCALA

Travel Congress 2021 vindt plaats in SCALA, In het Event & Exhibition Centre van Jaarbeurs.

Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

Kom je met de auto?

Volg vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. Jaarbeurs beschikt over uitgebreide parkeermogelijkheden, die 24/7 open zijn. Je kunt het beste parkeren op P1 of P3 en via entree Oost naar binnen gaan. Vanaf de parkeerplaats is het nog ongeveer 10 minuten lopen tot je bij Supernova bent.

Bij het inrijden ontvang je een parkeerkaart. Bij vertrek betaal je hiermee bij één van de parkeerautomaten op het terrein. Parkeren op P1 of P3 kost €4,- per uur en €20,- per dag. Op P2 en P4 betaal je voor een dagkaart €16,- of €4,- per uur. Hier vind je meer informatie over de parkeermogelijkheden en de tarieven.

Park & Ride

Een combinatie van auto en openbaar vervoer is ook goed mogelijk. In de omgeving van Utrecht zijn 8 stations met een Park & Ride voorziening.

Kom je met het openbaar vervoer?

Jaarbeurs ligt naast het Centraal Station Utrecht en is dus uitstekend te bereiken per trein. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’. Je loopt in vijf minuten naar het hallencomplex van Jaarbeurs. Plan je reis via 9292.nl.