Travel Congress 2023: Adapting to change

Hét kennisevent voor de professionele reisbranche 10 JANUARI 2023 | SUPERNOVA | JAARBEURS
Travel Congress is hét kennisevent waar de professionele reisbranche bij elkaar komt. Kennis delen, netwerken en diepgang op actuele trends en ontwikkelingen die vandaag de dag invloed hebben op jouw werkveld staan centraal. Kom ontdekken, laat je inspireren en krijg inzichten en handvatten van pioniers binnen en buiten de branche.

Verschillende actuele thema’s komen aan bod die wij in samenspraak met onze Expertgroep samenstellen en bespreekbaar zullen maken. Ontmoet je peers op dit veelzijdige congres met een hoogwaardig programma vol plenaire keynotes, break-out sessies, panelgesprekken, workshops en ronde tafelsessies waar ook fun en het krijgen van energie centraal zullen staan.

Waarom deelnemen?
  • Kom in contact met professionals uit de reisbranche op C-level
    en management level en stel je eigen veelzijdige programma samen.
  • Investeer in jouw eigen professionele groei door kennis te vergaren
    en te delen met experts van binnen en buiten de reisbranche.
  • Je gaat naar huis vol inspiratie, nieuwe inzichten, contacten en
    handvatten die je vandaag de dag in kunt zetten binnen je eigen werkveld.

Thema
Het thema van Travel Congress 2023 is Adapting to change. De wereld en daarmee de reisbranche is continu in verandering. De laatste jaren meer dan ooit. We leven in een disruptieve en onzekere tijd waarin we flexibiliteit en veerkracht moeten blijven tonen om er weer bovenop te komen, grip te behouden en tegelijkertijd betekenisvoller te zijn. Er is een hoopvolle toekomst als we spelen met de eindeloze mogelijkheden van technologie, nieuwe media en de metaverse. Dit kan leiden tot verrassende inzichten in marketing, creative business en conceptontwikkeling. Lees hier alles over het thema.

 
 

Nieuwsbrief

Door te klikken op versturen geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Travel Congress nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief. Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.