Ronde Tafel – Deep Dive Sessies (NL)

Ronde Tafel – Deep Dive Sessies (NL)

Ook dit jaar faciliteert het Travel Congress de ronde tafel deep dive sessies! Wij willen middels deze interactieve gespreksvorm de reisbranche op een andere manier bij elkaar brengen. Onder leiding van een ervaren en goed ingevoerde moderator, voeren we aan ronde tafels met 10 branchegenoten vanuit verschillende disciplines een open discussie m.b.t. een specifiek thema. Doel is om tijdens deze “deep dives” over een belangrijk actueel onderwerp kruisbestuiving te creëren die samenwerking en kennisdeling in de reisbranche helpt te bevorderen. What’s in it for you? Leren van elkaar, komen tot nieuwe inzichten en uiteraard netwerken.

Voor wie?
Iedereen is welkom, zolang je aansluiting hebt vanuit je functie met één van de onderstaande onderwerpen. Er zijn 4 ronde tafels met in totaal 40 plaatsen beschikbaar. Op basis van de inschrijvingen zal de organisatie middels “matchmaking” ervoor zorgdragen dat de tafels evenwichtig worden samengesteld met betrekking tot thema, type organisatie en functieprofiel. Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je snel in!

Na jouw registratie voor Travel Congress kun je je aanmelden voor een van de volgende onderwerpen:

1) Human Capital – 20 plekken beschikbaar
De wereld en daarmee de reisbranche is continu in verandering. De laatste jaren meer dan ooit. We leven in een disruptieve en onzekere tijd waarin we flexibiliteit en veerkracht moeten blijven tonen om er weer bovenop te komen, grip te behouden en tegelijkertijd betekenisvoller te zijn. Ook aan intern veranderen ontkomen we niet. Een algemeen gedragen probleem is een tekort aan personeel, wat betekent dat we moeten blijven investeren in Human Capital. Maar waar beginnen we? Investeren we wel op een juiste manier in onze mensen en is de reisbranche nog wel aantrekkelijk voor de nieuwe generatie? Worden we gedwongen om te gaan kijken naar onze beloningsstructuur, maar ook ontwikkelingen als remote en hybride werken? Het onderwijs speelt een grote rol hierin; matcht dit nog met de kwaliteiten die we tegenwoordig nodig hebben?

2) Duurzaamheid – 20 plekken beschikbaar
Een duurzame toekomst vereist een gezonde planeet en een samenleving met sociaaleconomische samenhang. Als reisbranche moeten we veel meer zichtbaar maken welke mooie bewegingen we hierin al maken en wat het andere landen en de reiziger zelf in positieve zin oplevert. Daarnaast moeten we ook een kritische spiegel voor blijven houden. Is het tijd is voor een volgende stap zoals grenzen aan groei, true pricing en een betere aanpak op massatoerisme? Welke gevolgen zou dit hebben en zijn we hier als reisbranche al klaar voor? Hoe de reisbranche eruit zal zien na Covid weet niemand, maar over één ding zijn we het eens: reizen blijft een verrijking voor ieder mens.

Registreren